Back to All Events

Alle har en historie! Workshop for tyskelever med Gudrun Rathke (tysk)

  • Sal: Kverneland Litteraturhuset i Oslo (map)

Alle har en historie! Pugger du eller forteller du?

Storytelling-workshop for tyskelever med Gudrun Rathke (Frankfurt/Main)

Full av energi bringer Gudrun Rathke tyskelever til fiktivisering og oppfinnelse av enkle historier. Med impulser fra teaterpedagogikken setter hun deltakernes fantasi i gang. Fantasien trigger trangen til å snakke og lokker ordene frem. Hvis ordene mangler, hjelper gruppen eller kroppsspråket til. Siden historiens røde tråd blir utviklet sammen vil idéene aldri ta slutt. Med hver ny vending vokser nysgjerrigheten og styrker konsentrasjonen, samt evnen til å ta opp og videreutvikle idéen til de andre. Og når Gudrun Rathke selv begynner å fortelle, fascineres deltakerne av språket og opplever hvor mye tysk de faktisk forstår.

Påmelding innen 15. april til: kontakt [at] tyskforum.no

Workshopleder:

Språk: tysk

Foto: privat

Regi: TYSKFORUM - Norsk tysklærerforening

Gudrun%2BRathke_privat.jpg