Back to All Events

Fortell, så jeg forstår! Workshop for tysklærere med Gudrun Rathke (tysk)

  • Sal: Kverneland Litteraturhuset i Oslo (map)

Fortell, så jeg forstår! Hvordan berike tysktimene med fri historiefortelling?

Storytelling-workshop for tysklærere med Gudrun Rathke (Frankfurt/Main)

Den som lytter til gode fortellere på et fremmed språk kan bade i språkets lyd og være forbauset over hvor mye man forstår. Et potensial som også brukes i språkundervisningen, fordi historiefortelling er en lærbar kunst. I dette seminaret, som arrangeres i regi av TYSKFORUM - Norsk tysklærerforening, gir Gudrun Rathke oss en praktisk innføring i denne fortellerkunsten. Med å åpne sin verktøykasse og avsløre triks og tips vil Rathke vise oss hvordan vi kan berike tyskundervisningen ved hjelp av storytelling.

Påmelding innen 15. april til: kontakt [at] tyskforum.no

Workshopleder:

Språk: tysk

Foto: Nicola Uphoff-Watschong

Regi: TYSKFORUM - Norsk tysklærerforening

Gudrun Rathke_Nicola Uphoff-Watschong.jpg