Åpen bok, NRK P2 1. påskedag - SPESIAL OM FESTIVALEN

Første påskedag kom NRK P2s "Åpen bok" med en egen PÅSKESPESIAL om festivalen vår, hvor Knut Hoem forteller om flere av gjestene som kommer til det som blir den største samlingen av tyskspråklige forfattere i Norge noensinne. Her kan du høre Leif Ekle fortelle om bøkene bak TV-serien Babylon Berlin. De er skrevet av Volker Kutscher som er en av festivalens deltakere. I påskespesialen kan du også høre flere av festivalens gjester snakke om det de skal dykke ned i under selve festivalen: Dag Solstad om da Thomas Mann flyktet fra nazistene, Elin Nesje Vestli om forfattere som skriver på et annet språk enn morsmålet og Vigdis Hjorth om forsvarsadvokaten og forfatteren Ferdinand von Schirach. Hør Åpen Bok- spesialsendingen her!


Knut+Hoem_NRK.jpg