Back to All Events

Følelser på bestilling - crowdfunding av litteratur: Øystein Vidnes & Tim Krohn (tysk/tolk)

  • Sal: Amalie Skram Litteraturhuset i Oslo (map)

Tim Krohn (f. 1965) er en leken og nyskapende forfatter som siden debuten i 1990 har stått bak over 30 romaner, novellesamlinger, barnebøker og teaterstykker. I 2015 begynte han på et grensesprengende prosjekt: Crowdfunding av litteratur. Under tittelen Menschliche Regungen lar han leserne kjøpe historier fra et utvalg på 1000 impulser, følelser, stemninger og sinnstilstander. Resultatet er en serie kollektivromaner som rommer hele spekteret av det menneskelige følelseslivet. 

Vi møter Tim Krohn i samtale med forfatter og oversetter Øystein Vidnes. Samtalen vil foregå på tysk.

Samtale mellom:

Språk: tysk med tolking

collage_krohnogvidnes.jpg