Back to All Events

Humor og satire: Dagens podkast med Ingrid Brekke & Kai Schwind

  • Sal: Kverneland Litteraturhuset i Oslo (map)

Hver festivaldag inneholder en livepodkast med "Tyskerne", Ingrid Brekke og Kai Hanno Schwind.

Lørdagens tema: Humor og satire

Her slås et slag for humor og satire, en av Tysklands aller best skjulte skatter. Publikum får innblikk i tradisjonen fra Kurt Tucholsky via Die neue Frankfurter Schule til Timur Vermes’ Hitler-satire: Han er her igjen. Og har du ikke hørt om Max Goldt og Heinz Strunck før, får du det nå.   

Samtale mellom::

Språk: norsk

Om "Tyskerne. En podkast om politikk, kultur og alt det andre".

Ingrid Brekke og Kai Hanno Schwind la ut sin første episode i februar 2018, og har siden delt kunnskap og moro om Tyskland omtrent to ganger i måneden. Liker du det hører? Finn “Tyskerne” på Itunes, Soundcloud, i din vanlige podkastspiller eller på facebook.

collage_brekkeogschwind.jpg