Back to All Events

Tyske litteraturdebatter: Dagens podkast med Ingrid Brekke & Kai Schwind

  • Sal: Kjelleren Litteraturhuset i Oslo (map)

Hver festivaldag inneholder en live podkast med "Tyskerne", Ingrid Brekke og Kai Hanno Schwind.

Fredagens tema: Tyske litteraturdebatter

Lytterne serveres både sensasjoner og skandaler - ingen av delene er mangelvare i tysk litteraturbransje. Blant utvalgte debatter ses det nærmere på Helene Hegemann og plagiatanklagene, Thilo Sarazzin og det nye ytre høyre - og årets snakkis: Takis Würger som kritiseres for å skrive Holocaust-kitsch.   

Samtale mellom::

Språk: norsk

Om "Tyskerne. En podkast om politikk, kultur og alt det andre".

Ingrid Brekke og Kai Hanno Schwind la ut sin første episode i februar 2018, og har siden delt kunnskap og moro om Tyskland omtrent to ganger i måneden. Liker du det hører? Finn “Tyskerne” på Itunes, Soundcloud, i din vanlige podkastspiller eller på facebook.

collage_brekkeogschwind.jpg